Home
 
Nieuws
 
Voorwaarden
en inschrijving
 
Deelnemers
 
Route
 
Verzorging
 
Medailles
 
Bereikbaarheid
en verblijf
 
Kennedymars
voor dummies
 
Historie
 
Foto gallerij
 
Shop
 
Partners
 
Links
 
Contact

Nieuws


Inschrijving start m.i.v 4 maart 2017

29 januari 2017 - Het is bijna zover! 4 maart start de inschrijving voor de 13de Kennedymars van Vijfhuizen. Inmiddels hebben wij de eerste plannen al weer klaar. Heeft u uw wandelplanning voor dit jaar ook al gemaakt en staat "Vijfhuizen" op het programma? Wees er dan als de kippen bij want door de deelnemerslimiet is onze tocht snel vol geboekt. Vorig jaar al binnen enkele dagen. Zie: Voorwaarden en inschrijven
Verhoging inschrijfgeld

20 januari 2015 - Dit jaar zijn wij genoodzaakt het inschrijfgeld te verhogen naar € 23,00. Dit is een direct gevolg van gestegen kosten in de afgelopen jaren. Met deze verhoging willen we de kwaliteit van onze tocht op het zelfde niveau houden als voorheen. We hopen u dan ook in september weer een fantastisch wandelevenement aan te kunnen bieden.
Afscheid.

25 november 2014 - Ons heeft het droevige nieuws bereikt dat Ben Calvelage op 22 november overleden is. Met zijn overlijden is een enorm betrokken Vijfhuizenaar ons ontvallen. Ben, die naast zijn "eigen" evenementjes ook initiatieven van anderen van harte ondersteunde was een van onze hoofdsponsoren. Wij wensen zijn  familie en naasten veel sterkte met het verwerken van het verlies.


Een nieuw jaar... een jubileum jaar.

7 januari 2014 - Een nieuw jaar een nieuw begin! Ook al bezig met het volplannen van uw wandelagenda? Van 6 op 7 september organiseren wij voor de 10de maal de Kennedymars van Vijfhuizen. Wat ooit begon als kleinschalig onderdeel van de feestweek van Vijfhuizen is uitgegroeid tot een evenement dat dit jaar zijn tweede lustrum viert. We hopen ook dit jaar weer een goed verzorgde tocht te kunnen aanbieden. Inschrijven kan alleen vooraf met ingang van 1 maart 2014. Onze populaire wandeltocht heeft een deelnemerslimiet van 100 personen. Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen? Schrijf dan tijdig in!
Nog even...

15 augustus 2012 - Om e.e.a. volgens plan, én veilig, te laten verlopen verzoeken wij de deelnemers de volgende aanwijzingen ter harte te nemen:

De eerste 3½ kilometer worden gelopen over de Kromme Spieringweg.
Uit veiligheidsoverwegingen rijden vóór en achter de wandelaars 2 auto’s met de alarmlichten aan.
Gelieve tussen deze twee auto’s te blijven.
Daarna loopt het parcours voornamelijk over auto-luwe wegen en fietspaden.
Het hoeft geen nader betoog dat een veiligheidshesje verplicht is gedurende de nachtelijke uren. Verder adviseren wij een lampje mee te nemen voor op de donkere stukken.


 

top

Kennedymars Vijfhuizen · Telraam 4 · NL-2141EG · Vijfhuizen · Nederland · Telefoon: 023-5623865 · Email: info@kennedymarsvijfhuizen.nl