Home
 
Nieuws
 
Voorwaarden
en inschrijving
 
Deelnemers
 
Route
 
Verzorging
 
Medailles
 
Bereikbaarheid
en verblijf
 
Kennedymars
voor dummies
 
Historie
 
Foto gallerij
 
Shop
 
Partners
 
Links
 
Contact

Bereikbaarheid


R-net, Lijn 300De start/finish locatie aan de Zijdewinde, 2141 VA Vijfhuizen is vanuit alle windstreken goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Vanaf de NS-stations Haarlem, Hoofddorp of Schiphol rijdt met hoge frekwentie, snelheid, betrouwbaarheid en groot comfort bus 300 van R-net (Randstad-net). Dit was voorheen de Zuidtangent. Vanaf de halte Vijfhuizen is het nog ca. 10 min lopen naar de start. Indien u met OV chipkaart reist, vergeet u dan niet uit te checken?

VerblijfVoor de buitenlandse deelnemers (voor het geval we uitgroeien tot de "Internationale Kennedymars van Vijfhuizen") kunnen we een tweetal hotels in de omgeving aanbevelen.
In de buurt van Vijfhuizen bevinden zich een aantal uitstekende hotels. Waaronder het Bastion Hotel Schiphol/Hoofddorp dat ligt aan de rand van Hoofddorp vlakbij Vijfhuizen. Het hotel ligt nabij het Haarlemmermeersebos met een prachtig meer en richt zich op gasten die persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort, goede faciliteiten en een scherpe prijsstelling wensen.
Het luxe en ruim opgezette Courtyard by Marriott ligt aan de rand van Hoofddorp vlakbij Vijfhuizen. Het hotel ligt aan de rand van het Haarlemmermeersebos met een prachtig meer. Het ernaast gelegen Claus Event Center beschikt ook over verschillende restaurants en 20 bowling banen.
top

Kennedymars Vijfhuizen · Telraam 4 · NL-2141EG · Vijfhuizen · Nederland · Telefoon: 023-5623865 · Email: info@kennedymarsvijfhuizen.nl